Pár kép

2009.11.25. 10:45

Nagyon nincs internet szupersztráda, csak vezetékes-dialupos, ami kevés ahhoz, hogy a 21 megapixeles képeimből töltögessek fel, ezért addig is van itt pár kompakt kamerás felvétel Olasztól: http://www.flickr.com/photos/32365048@N00/

Szöveget írni általában részegek vagyunk a nap végére, bár egyik este voltunk józanok (úgy emlékszem), de akkor meg fáradtak voltunk asszem, sorry. Néha beszélni sem tudunk értelmesen, angolul meg itt úgyis mindegy a szórend (józanul is), úgyhogy nincs baj! Már több csapattól is megkaptuk, hogy spílerek vagyunk, úgyhogy nem gond, ha 3 órával mindenki után bírunk csak elindulni, mert estére úgyis nyomatjuk az arconpörgést és valójában még sehonnan sem késtünk el. Tegnap a dűnemászó verseny után annyira eltévedtünk Swakopmundban, hogy idegenvezetőt kellett fogadnunk, este pedig Bódi Sylvi saját biztonsági őrével mentünk biztonságosan bulizni, aki a terepjáró oldalán kapaszkodott az úton, full bebaszva természetesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://hirkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr331551032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Incifinci69 2009.11.25. 12:39:32

Ezek szerint ez kaland a javából:)
...éjjel-nappal.... :)
Büszkék vagyunk Rátok!...a fentiek alapján méltóképpen kiérdemeltétek a spíler jelzőt!
Aztán csak óvatosan! Vigyázzatok Magatokra!

sally hoffman 2009.11.29. 12:24:10

de jó lenne, ha gyakrabban frissítenétek- azért heti egy bejegyzés nem tud olyan hiteles képet festeni egy távoli földrészről. bár szerencsére bódi sylvi mindennapjai kicsit közelebb kerülnek az olvasókhoz :)
süti beállítások módosítása